№ 2 (2020)
Дослідження інновацій та технологій є найбільш актуальними для сучасної науки. Впровадження інновацій ‒ невід’ємна риса сьогоденного суспільства, яке невпинно змінюються. Сфери послуг та харчування є досить чутливими до змін, адже вони повинні швидко реагувати на нові потреби клієнтів, відстежувати сегмент своїх споживачів. Інновації та технології підвищують рівень конкурентоспроможності галузі, сприяють використанню та комерціалізації результатів наукових досліджень та розробок, зумовлюють випуск на ринок нових товарів та послуг. Ідея створення журналу виникла у колі колег кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету, у процесі підготовки та проведення вже традиційної для нашого колективу Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання», адже ми потребуємо власної дискусійної платформи для ведення поглибленого наукового діалогу, до якого сподіваємось долучити як знаних фахівців галузі, так і молодих науковців. Дослідження та імплементація інновацій та технологій сприятиме розвитку сфери послуг та харчування, що позитивно відбиватиметься на економіці країни в цілому. Висловлюю щиру подяку усім, хто долучився до створення першого випуску та сподіваюся, що цей журнал стане у нагоді усім, чия діяльність пов’язана зі сферою послуг та харчування, та надихне на подальші наукові пошуки. Ганна Чепурда
Опубліковано:
2020-08-27