Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
ISSN
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 1-2(3-4) (2021)
№ 1-2(3-4) (2021)
URN:
http://itsf.chdtu.edu.uaurn:2708:49491-2(3-4).2021
DOI:
https://doi.org/10.24025/2708-4949.1-2(3-4).2021
Опубліковано:
2021-10-28
Весь випуск
Зміст
АВТОРИ ВИПУСКУ
Титул та зворот
Статті
LAND RENT IN THE CENTRAL BUSINESS DISTRICT OF A CITY AS A KEY FACTOR OF SOCIAL SERVICE DEVELOPMENT
О.В. Гладкий
PDF
АВТОМАТИЗАЦІЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ ЯК МЕХАНІЗМ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА
Наталія Терещук, Людмила Транченко
PDF
ВПЛИВ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ НА НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ
Юлія Юхновська
PDF
СТРАТЕГІЇ ПІДВИЩЕННЯ ТУРИСТИЧНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПАРКУ ІМЕНІ ДЕКАБРИСТІВ У КАМ’ЯНЦІ
Cвітлана Бєляєва , Ірина Герман
PDF
ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ
Валентина Жукова, Віра Тарасенко
PDF
ІННОВАЦІЇ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ БОРЩУ «ХОЛОДНОЯРСЬКОГО»
Лілія Івашина, Лариса Бишовець
PDF
ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Людмила Нещадим
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ ВИГOТOВЛЕННЯ СТРАВ ІЗ ПРОФІЛАКТИЧНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ ВВЕДЕННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ
Світлана Майкова, Мирослав Бомба, Ольга Вівчарук
PDF
МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ СЕРВІСОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
Наталія Терещук
PDF
СУЧАСНІ ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ І ПРОЦЕС АНІМАЦІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
Світлана Тимчук, Наталія Терещук
PDF
ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ
Світлана Тимчук
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ «SOFT SKILLS» У ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ФАХІВЦІВ СФЕРИ ПОСЛУГ
Олена Шестель, Олена Старинець, Алла Данилюк
PDF
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems