Про журнал

Політика відкритого доступу

Цей журнал практикує політику негайного відкритого доступу до опублікованого змісту, підтримуючи принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями задля загального суспільного прогресу.

Історія журналу

Головний редактор: Чепурда Г.М., доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ.

Редколегія:

Тодор Радев, доктор економічних наук, доцент, ректор університету менеджменту у м. Варна, Болгарія;

-                     Чепурда Лариса Михайлівна, доктор економічних наук, професор, декан факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ;

-                     Корнілова Наталія Вікторівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ;

-                     Шестель Олена Геннадівна, кандидат філологічних наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ;

-                     Полумбрик Олег Максимович, доктор хімічних наук, професор кафедри харчових технологій ЧДТУ;

-                     Полумбрик Максим Олегович, кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій ЧДТУ;

-                     Намлієв Євген Володимирович,  кандидат економічних наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ;

-                     Осипенкова Ірина Іванівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач  кафедри харчових технологій ЧДТУ;

-                     Бондарчук Зоя Вікторівна, кандидат технічних наук, доцент  кафедри харчових технологій ЧДТУ;

-                     Свідло Карина Володимирівна, доктор технічних наук, доцент,завідувач кафедри інноваційних харчових і ресторанних технологій Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.

-                     Мацук Юлія Анатоліївна, кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій Дніпропетровського національного університету                     ім. Олеся Гончара.